KAPAT
2020
KATALOG
2020
FİYAT LİSTESİ
2020
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

Firmamız uzun yıllardan beri promosyon ürünler üzerine uzmanlaşmış bir firmadır. Şirketimizin yeni ismi yakın zamanda i Promosyon olmuştur. Bu konuda uzman ekip, organizasyon ve tedarik gücümüzle size hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Promosyon konusunda en çok tercih edilen ürünler arasında promosyon kalem, mouse pad, ajanda, oto kokusu, anahtarlık, termos,  flash bellek, takvim, çakmak ve bardak altlığı gelmektedir. Bu promosyon ürünlerini www.ipromosyon.com, www.promosyonusbflashbellek.com, www.promosyontermos.com adreslerimizden temin edebilirsiniz.

Siteden verdiğiniz siparişler, ön sipariş niteliğinde olup, sizden satış temsilcilerimizin size ulaşması için gerekli olan iletişim bilgileriniz alınmaktadır. Daha sonraki işlemleriniz birebir görüşülerek halledilmektedir. Çünkü ürünlerin baskılı olup olmadığı, baskı fiyatının dahil olup olmadığı, ürünün niteliği baskı için gerekli şartlar oluşup oluşmadığı gibi varyasyonlar incelenir. Gerekli bilgilerle müşteriye dönülür.

i Promosyon izmir firmamıza birebir de gelebilir örnek ürünleri görebilirsiniz. İzmirde ikamet ediyor oluşunuz bizzat ofisimize gelmeniz konusunda size mantıklı gelebilir.