KAPAT
2020
KATALOG
2020
FİYAT LİSTESİ
2020
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

  Çalışan insanların yanından ayırmadığı tek ürün kalemdir. Her an not almamızı sağlar. Fakat belgelerimizi kaydetmek için bize gerekli olan ürün usb belleklerdir. Bir yere giderken usb belleğimizi almayı unutabiliriz. Ama kalemimizi almayı unutmayız. Bu yüzden kalem usb bellek kullanmalıyız.

     Kalem usb bellek her zaman ve her yerde hem yazı yazmamızı sağlar hem de belgelerimizi kaydetmek için yanımızda olur. Ayrıca kolaylıkla taşınır.

     Firmalar müşterilerine promosyon olarak usb kalem bellek sunabilirler. İzmir ipromosyon bu fırsatı ayağınıza getirir. İpromosyon kişiye özel promosyon usb kalem , lazer baskıya uygun promosyon usb , renkli baskı promosyon usb bellekler üretir.  

     Firmanın isteğine göre tampon baskı uygulanabilir. İpromosyon müşterilerinize benzersiz bir ürün sunma fırsatı verir.

     Plastik gözde kalem usb veya metal gözde kalem usb olarak çeşitleri vardır. Veri şifreleme (data encryption) ve boot etme (usb booting, Dual HDD & ZIP) özelliklere sahiptir.

     Ürünler CE,FCC,ROHS uluslararası sertifikalarına sahiptir.Full kapasite chip kullanılır.Tüm ürünler, USB bellek kalitesi için en geçerli test olan H2 Test'te başarılıdır.
     Belleklere otomatik çalışan/ silinemeyen uygulamalar, resim/ video dosyaları, kataloglar yüklenebilir. Kapasite olarak 2GB, 4GB, 8GB ve 16GB bulunmaktadır.

     İpromosyon kalitesi ve ekonomik fiyatları ile promosyon ürünlerinizi size sunar. Birbirinden farklı kalem usb bellekleri görmek için www.ipromosyon.com u ziyaret ediniz.