KAPAT
2020
KATALOG
2020
FİYAT LİSTESİ
2020
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan T-shirt’leri en cazip fiyatlarıyla sizlere sunmaya devam ediyoruz.

Bir çok çeşitten oluşan T-shirt’lerimizi siz seçin biz tasarlıyalım.. Festivallerde, Özel Günlerde, Şirketlerde ve Kullanım Amacınız ne olursa olsun sizi daima yansıtmaya devam edecek ve firmanızı özelleştirecektir.

İzmir’de ve daha bir çok şehirde tercih edilen firmamız sizi ürünleriyle memnun etmeye devam ediyor.

T-shirt’lerimiz 1. Kalite ve 2. Kalitededir. Tüm T-shirt ürünlerimize baskı yapılabilir, dilerseniz arka, dilerseniz ön, dilerseniz kol, dilersenizde çift taraflı baskı yaptırabilirsiniz.

Baskı alternatiflerimiz; Serigraf, Transfer, Nakış’tır.

Standart ‘Sıfır Yaka’ ve ‘V Yaka’ ürünlerimiz istediğiniz renk, ve arka,ön.kol baskılarınız dilediğiniz ebatta yapmaktayız.

Renkli Yaka ve Kol Bilyeli olan T-shirt’lerimizin yaka ve kol kısmındaki şerit renklerini siz seçebilirsiniz.

Promosyon T-shirt’lerimizi nasıl isterseniz, baskı ve renk geçişli olarak tasarlıyabiliriz. Tamamen Özel üretim olan bu T-shirt’ler sizi ve firmanızı daha hoş yansıtmaktan asla kaçınmaz.

Promosyon Lacoste T-shirt’lerimiz; Tek Renk, Çift Renk Düğmeli, Çift Renk Düğmesiz ve Özel Tasarım Lacoste T-shirt olmak üzere Sizlerle.. Yaka ve gövde renklerini, baskı çeşitlerini istediğiniz gibi seçebilir, tasarlıyabilir ve basabiliriz.

Firmamız olarak kendi fabrikamızda Transfer, Serigraf ve Nakış olmak üzere kendi bünyemizde baskı yapıyoruz. Baskıların ebadı logoya göre değişir ve dikim yapılabilir.

Ayrıntılı bilgi almak ve hizmetlerimizden yararlanmak için www.ipromosyon.com adresini ziyaret edebilirsiniz.