KAPAT
2020
KATALOG
2020
FİYAT LİSTESİ
2020
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

Bİz insanlar olarak herşeyi kaydetmek isteriz.Her anımızı yada her önemli olayı.Bunun gibi olaylar insanlığın bilinen en eski zamanlarından beri vardır.İlk çağlarda duvarlara çizilen şekiller gibi. İnsanlar olarak her anımızı kaydetmek ve gelecek nesillere aktarmak isteriz.


Teknoloji geliştikçe başta bu işlem için duvarlar yerine kağıtlar kullanılmaya başlandı.Yapılan çalışma dosyaları yazışmalar dökümanlarınız gibi sayfalarca yazılar hepsi birer birer kağıtlara yazıldı.Ancak bu kağıtları kullanmanın bi bedeli de var oda ağaçların kesilmesi.Teknoloji geliştikçe fiziksel ortamdaki dökümanlar dijital ortama geçmeye başladı.

Bill Gates'in cd tanıtımında kullanılan fotoğrafta elindeki cd de üzerinde oturduğu 2 adet devasa kağıt yığınından daha fazla veri depoladığını anlatmaktı.Peki biz bu kadar yedekleme ve güvenliğimiz için verileri depolama ihtiyacıduyarken bunları nasıl karşılayacağız ? 

Cevabı çok açık aslında teknolojiyi takip etmek. Geçmişten günümüze dek floppy diskler cdler dvdler hatta blu-ray diskler kullanıldı ama hepsinin ortak bir sorunu vardı çizildiğinde tüm verilerinizi kaybetme olasılığımız vardı ki çoğumuzda bunu yaşamışızdır.Bu teknolojik gelişmeler belki zamanının zirvesindeydi ama dediğim gibi kendi zamanının artık devir usb bellekler de.

Usb bellekler diğer teknolojik depolama birimlerinin aksine ekstra bir donanıma ihtiyaç duymaz taşınırken çizilip verilerin kaybı gibi bir durumda gözlemlenemez.Günümüzde artık her yerde flash bellekleri görmek mümkün eskiden düğün görüntüleri için çekilen videolar yada fotoğraflar cdler ile verilirdi ancak şimdilerde flash bellekler ile veriliyor.

Peki iPromosyon olarak biz bu noktada ne mi yapıyoruz? 14 farklı ana kategoride 97 farklı usb bellek ve farklı parçalarıyla istediğiniz tasarımlara uygun baskılar yapıyoruz.Kısacası usb bellek ile ilgili her şeyi bizde  bulabilirsiniz. Zamanın ilerisinde olmak için iPromosyon 'u seçin.